"Access denied" in LCR when using Chrome

Discussions about the Leader and Clerk Resources on lds.org.
LarryOBryant
New Member
Posts: 1
Joined: Mon Dec 02, 2019 9:47 pm

"Access denied" in LCR when using Chrome

Postby LarryOBryant » Mon Dec 02, 2019 9:52 pm

I have always used Chrome as my browser and never had trouble logging in to Leader and Clerk Resources until this week. I can log in to lds.org with chrome and I can log into LCR with Microsoft Edge., but cannot log in to LCR with Chrome.

What can I do???

Thanks!

rmrichesjr
Community Moderators
Posts: 2092
Joined: Thu Jan 25, 2007 11:32 am
Location: Dundee, Oregon

Re: "Access denied" in LCR when using Chrome

Postby rmrichesjr » Mon Dec 02, 2019 10:17 pm

Everyone else, using an assortment of different browsers, are simply trying repeatedly until we get in. The "Access Denied" message seems to happen when there really isn't a problem other than temporary server overload, network congestion, or similar issues. On the other hand, if the problem persists, deleting cookies and clearing the browser's cache may help if the cookies and/or cache got corrupted. If all else fails and the problem occurs 100% of the time over more than a day or two, your ward clerk can arrange contact with the Global Service Center to clear up account problems if that is what is causing it.

GuJiaXian
New Member
Posts: 13
Joined: Sat Mar 03, 2012 6:49 am

Re: "Access denied" in LCR when using Chrome

Postby GuJiaXian » Tue Dec 03, 2019 3:32 pm

I've also been experiencing this over the past three days. I've tried accessing LCR on the ward computer, my home computer, and my phone.

coriam
New Member
Posts: 1
Joined: Sun Dec 01, 2019 6:42 pm

Re: "Access denied" in LCR when using Chrome

Postby coriam » Tue Dec 03, 2019 8:57 pm

Getting the same result in Safari on iOS.

I haven’t tried edge yet but will try that next.

GuJiaXian
New Member
Posts: 13
Joined: Sat Mar 03, 2012 6:49 am

Re: "Access denied" in LCR when using Chrome

Postby GuJiaXian » Wed Dec 04, 2019 7:02 am

If it helps, I just tried again on a Mac running Chrome. Here's the result:

This page isn’t workingIf the problem continues, contact the site owner.
HTTP ERROR 400

I don't know if it in any way matters, but I'm connected to the internet via a wired connection inside Church headquarters (I'm a Church employee).

zaneclark
Senior Member
Posts: 1126
Joined: Thu Jan 24, 2008 4:34 pm
Location: Las Vegas, NV
Contact:

Re: "Access denied" in LCR when using Chrome

Postby zaneclark » Wed Dec 04, 2019 7:53 am

I just successfully logged into LCR using Safari and then Chrome on a Mac.

GuJiaXian
New Member
Posts: 13
Joined: Sat Mar 03, 2012 6:49 am

Re: "Access denied" in LCR when using Chrome

Postby GuJiaXian » Wed Dec 04, 2019 8:03 am

I just tried Safari (on a Mac) and it did work. It looks like I'm now also able to connect on my phone in Chrome.

Chrome on the desktop, however, remains problematic. I've cleared my browser's cache and also deleted all LCR-related cookies. When I then tried to log in (the login screen loads normally), I got the following error:

{{mbrGlobal.activeUnit.unitName}} ({{mbrGlobal.activeUnit.unitNumber}})
{{mbrGlobal.activeUnit.parentUnitName}} ({{mbrGlobal.activeUnit.parentUnitNumber}})
{{mbrGlobal.heading}}
{{mbrGlobal.subHeading}}
{{user.unit.parentUnitName}} ({{user.unit.parentUnitNumber}}) {{mbrGlobal.unitPicker.selectedUnit.parentUnitName}} ({{mbrGlobal.unitPicker.selectedUnit.parentUnitNumber}}) {{user.unit.unitName}} ({{user.unit.unitNumber}})
{{b.name | translate}} {{b.name | translate}}
{{b.name | translate}}
{{bi.name}}
/
{{'common.print' | translate}}
{{'common.loading.text' | translate }}
{{'global.error.global' | translate}}
{{'common.saved' | translate}}
{{'common.saving.only' | translate}}

Refreshing after that just gives me the 400 error.

GuJiaXian
New Member
Posts: 13
Joined: Sat Mar 03, 2012 6:49 am

Re: "Access denied" in LCR when using Chrome

Postby GuJiaXian » Wed Dec 04, 2019 3:02 pm

Clearing all Church-related cookies also didn't fix the problem.

bretep
New Member
Posts: 6
Joined: Sun Jan 09, 2011 8:53 pm
Location: Utah, USA

Re: "Access denied" in LCR when using Chrome

Postby bretep » Sun Dec 08, 2019 10:07 am

I'm having members texting me all morning about this issue. I have confirmed that it happens on Chrome and Safari on iOS (iPad, iPhone). I'm in the process of getting remote debugging enabled for my iPhone to confirm my thoughts on why this is happening. I'll update this thread with more information.

bretep
New Member
Posts: 6
Joined: Sun Jan 09, 2011 8:53 pm
Location: Utah, USA

Re: "Access denied" in LCR when using Chrome

Postby bretep » Sun Dec 08, 2019 10:29 am

bretep wrote:I'm having members texting me all morning about this issue. I have confirmed that it happens on Chrome and Safari on iOS (iPad, iPhone). I'm in the process of getting remote debugging enabled for my iPhone to confirm my thoughts on why this is happening. I'll update this thread with more information.


During the debugging process I forced closed my apps and then was able to login just fine. Since I cannot reproduce the issue any more, I cannot continue debugging. So, while I don't know the root cause, to get around this issue, force close your app and re-launch to login again.

https://support.apple.com/en-us/HT201330


Return to “Leader and Clerk Resources”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest