LCRF Proxy Not Setup

Discussions about the Leader and Clerk Resources on lds.org.
yachuwey
New Member
Posts: 1
Joined: Sun Apr 15, 2018 2:41 pm

LCRF Proxy Not Setup

Postby yachuwey » Sun Jul 07, 2019 6:22 pm

Every time that I click on the Finance menu while using my ward PC, I receive the following message:

"lcrf.proxy.not.setup.in.cubs" - screenshot attached

I can access everything in the Membership menu without issue. I can access the Finance menu on my home PC or tablet without issue.

Thanks in advance for any help!
Attachments
lcrf_error.PNG
(18.49 KiB) Not downloaded yet

lajackson
Community Moderators
Posts: 8759
Joined: Mon Mar 17, 2008 9:27 pm
Location: US

Re: LCRF Proxy Not Setup

Postby lajackson » Mon Jul 08, 2019 10:02 am

yachuwey wrote:Thanks in advance for any help!

I believe I would thank the Global Service Center when I called them to tell them about the message you are receiving. [smile]

jameskhair
New Member
Posts: 1
Joined: Sun Jul 21, 2019 11:21 am

Re: LCRF Proxy Not Setup

Postby jameskhair » Sun Jul 21, 2019 11:23 am

By any chance, did you find a fix for this one? I'm experiencing the same thing on my end. I'm wondering if it has to do with the proxy server at the local building not being configured correctly or if it's the site itself.

nutterb
Member
Posts: 273
Joined: Tue Feb 10, 2009 7:06 am
Location: Berea, KY, USA

Re: LCRF Proxy Not Setup

Postby nutterb » Tue Jul 23, 2019 4:42 am

I'm having the same issue (have had it for about a month). I called Global Support yesterday and it was elevated to Tier II support. I was told they would get back to me in about 48 hours. It might be worth calling in. I would guess that the more examples they get of the problem, the easier it will be to trace back the problem.

nutterb
Member
Posts: 273
Joined: Tue Feb 10, 2009 7:06 am
Location: Berea, KY, USA

Re: LCRF Proxy Not Setup

Postby nutterb » Wed Jul 24, 2019 4:40 pm

This is the reply I got from the Global Service Center

Here are some resolution steps you can follow to resolve the issue:

- Use Chrome
- Go on settings>advanced>clear cache and cookies


Worked like a charm.


Return to “Leader and Clerk Resources”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest