Is this just me? No "Members moved out" report

Discussions around the Android version of the Member Tools application
GrasseDD
Member
Posts: 155
Joined: Tue Oct 23, 2007 11:42 am
Location: Eugene, OR

Is this just me? No "Members moved out" report

Postby GrasseDD » Thu Jul 25, 2019 9:11 pm

Just synced, and looked at the Reports menu. There, below the "Members moved in" report is "Members with callings"--not "Members moved out", which is nowhere to be found.
See attached screenshot.
Attachments
Screenshot_2019-07-25-21-03-50.png
Screenshot of Reports menu
(204.79 KiB) Not downloaded yet

garystroble
New Member
Posts: 11
Joined: Thu Oct 20, 2016 3:34 pm

Re: Is this just me? No "Members moved out" report

Postby garystroble » Thu Jul 25, 2019 10:49 pm

It showed me that initially but now says the report is for 24215 months and does not show me any move outs for the last year. 24215 months is over 2000 years. Either they are trying to tell us something or it is bad programming.

lajackson
Community Moderators
Posts: 8878
Joined: Mon Mar 17, 2008 9:27 pm
Location: US

Re: Is this just me? No "Members moved out" report

Postby lajackson » Fri Jul 26, 2019 7:14 am

garystroble wrote:Either they are trying to tell us something or it is bad programming.

Well, they are definitely inviting feedback, through the app, if possible.

garystroble
New Member
Posts: 11
Joined: Thu Oct 20, 2016 3:34 pm

Re: Is this just me? No "Members moved out" report

Postby garystroble » Fri Jul 26, 2019 10:02 am

Feedback was given and they responded this morning suggesting a restart of the phone. Did not make a difference and I let them know that. The feedback is normally answered first of course by someone with canned answers but will see what happens next.

russellhltn
Community Administrator
Posts: 27144
Joined: Sat Jan 20, 2007 2:53 pm
Location: U.S.

Re: Is this just me? No "Members moved out" report

Postby russellhltn » Fri Jul 26, 2019 11:50 am

Did you try a sync at a different time? Sometimes things happen because the server responsible for a particular thing is slow.
Have you searched the Help Center? Try doing a Google search and adding "site:churchofjesuschrist.org/help" to the search criteria.

So we can better help you, please edit your Profile to include your general location.

GrasseDD
Member
Posts: 155
Joined: Tue Oct 23, 2007 11:42 am
Location: Eugene, OR

Re: Is this just me? No "Members moved out" report

Postby GrasseDD » Fri Jul 26, 2019 12:41 pm

Good question and comment, Russell.
And, yes, I have re-synced, stopped the app, cleared cache, cleared data, restarted the phone, un-installed and re-installed the app. Still the same issue. From Gary's reply and comments, it seems clear this is a glitch. Since his behaves somewhat differently than mine, I'm curious if anyone else here, that:
- has the same version (3.6.1) of GLA
- should, by current position, see the "Members moved out" report, and
- has synced today
is seeing it behave correctly.

danpass
Member
Posts: 462
Joined: Wed Jan 24, 2007 5:38 pm
Location: Oregon City, OR
Contact:

Re: Is this just me? No "Members moved out" report

Postby danpass » Fri Jul 26, 2019 4:04 pm

I have the same version of the app. Prior to syncing just now, the Members Moved Out report was listed and appeared to be working correctly. After a sync, the report is now missing.

danpass
Member
Posts: 462
Joined: Wed Jan 24, 2007 5:38 pm
Location: Oregon City, OR
Contact:

Re: Is this just me? No "Members moved out" report

Postby danpass » Fri Jul 26, 2019 4:12 pm

I also just sent feedback.

lajackson
Community Moderators
Posts: 8878
Joined: Mon Mar 17, 2008 9:27 pm
Location: US

Re: Is this just me? No "Members moved out" report

Postby lajackson » Fri Jul 26, 2019 5:57 pm

I did a sync last Saturday afternoon, July 20, so the report has been missing at least since then, although I did not have any of the display problems described by garystroble.

garystroble
New Member
Posts: 11
Joined: Thu Oct 20, 2016 3:34 pm

Re: Is this just me? No "Members moved out" report

Postby garystroble » Fri Jul 26, 2019 8:30 pm

I have sync'ed so many times think I am sunk. And have rebooted phone numerous times as well. They asked me later today for a screenshot and said it was going to be sent to the developers. I am using app version 3.6.2 and iOS 12.4 on Apple iPhone SE. Perhaps the app version and operating system have gotten ahead of the church systems. Would not be the first time.


Return to “Android Member Tools App”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest