Page 1 of 3

Is this just me? No "Members moved out" report

Posted: Thu Jul 25, 2019 9:11 pm
by GrasseDD
Just synced, and looked at the Reports menu. There, below the "Members moved in" report is "Members with callings"--not "Members moved out", which is nowhere to be found.
See attached screenshot.

Re: Is this just me? No "Members moved out" report

Posted: Thu Jul 25, 2019 10:49 pm
by garystroble
It showed me that initially but now says the report is for 24215 months and does not show me any move outs for the last year. 24215 months is over 2000 years. Either they are trying to tell us something or it is bad programming.

Re: Is this just me? No "Members moved out" report

Posted: Fri Jul 26, 2019 7:14 am
by lajackson
garystroble wrote:Either they are trying to tell us something or it is bad programming.

Well, they are definitely inviting feedback, through the app, if possible.

Re: Is this just me? No "Members moved out" report

Posted: Fri Jul 26, 2019 10:02 am
by garystroble
Feedback was given and they responded this morning suggesting a restart of the phone. Did not make a difference and I let them know that. The feedback is normally answered first of course by someone with canned answers but will see what happens next.

Re: Is this just me? No "Members moved out" report

Posted: Fri Jul 26, 2019 11:50 am
by russellhltn
Did you try a sync at a different time? Sometimes things happen because the server responsible for a particular thing is slow.

Re: Is this just me? No "Members moved out" report

Posted: Fri Jul 26, 2019 12:41 pm
by GrasseDD
Good question and comment, Russell.
And, yes, I have re-synced, stopped the app, cleared cache, cleared data, restarted the phone, un-installed and re-installed the app. Still the same issue. From Gary's reply and comments, it seems clear this is a glitch. Since his behaves somewhat differently than mine, I'm curious if anyone else here, that:
- has the same version (3.6.1) of GLA
- should, by current position, see the "Members moved out" report, and
- has synced today
is seeing it behave correctly.

Re: Is this just me? No "Members moved out" report

Posted: Fri Jul 26, 2019 4:04 pm
by danpass
I have the same version of the app. Prior to syncing just now, the Members Moved Out report was listed and appeared to be working correctly. After a sync, the report is now missing.

Re: Is this just me? No "Members moved out" report

Posted: Fri Jul 26, 2019 4:12 pm
by danpass
I also just sent feedback.

Re: Is this just me? No "Members moved out" report

Posted: Fri Jul 26, 2019 5:57 pm
by lajackson
I did a sync last Saturday afternoon, July 20, so the report has been missing at least since then, although I did not have any of the display problems described by garystroble.

Re: Is this just me? No "Members moved out" report

Posted: Fri Jul 26, 2019 8:30 pm
by garystroble
I have sync'ed so many times think I am sunk. And have rebooted phone numerous times as well. They asked me later today for a screenshot and said it was going to be sent to the developers. I am using app version 3.6.2 and iOS 12.4 on Apple iPhone SE. Perhaps the app version and operating system have gotten ahead of the church systems. Would not be the first time.