Search found 21 matches

by tdeforest
Wed Dec 12, 2012 8:36 am
Forum: Announcements & Policies
Topic: Downtime and Forum Migration!
Replies: 14
Views: 10786

Re: Downtime and Forum Migration!

Congratulations!
by tdeforest
Mon Feb 13, 2012 7:42 am
Forum: Beta Newsletter
Topic: Beta Newsletter
Replies: 15
Views: 8189

Would love to sign up with this, but when I go to Projects and then sign in get the following message: "This e-mail is already registered. If you forgot your password, click on the Forgot your password link and a new password will be sent to you." My LDS Account is working OK on other ser...
by tdeforest
Mon Feb 06, 2012 8:33 am
Forum: Beta Maps
Topic: Show My Location button
Replies: 2
Views: 1420

I just tried verifying this error but the site is unavailable. My browser gets sent to the out of service page. I'll try again later.
by tdeforest
Wed Jan 18, 2012 2:52 pm
Forum: Beta Maps
Topic: High CPU Utilization w/Firefox
Replies: 9
Views: 4531

I'm not on Windows so I can't speak to this particular problem directly. On Mac performing these steps with the Activity Monitor open doesn't show beyond normal CPU usage.
by tdeforest
Wed Jan 18, 2012 2:47 pm
Forum: Beta Maps
Topic: Unable to find meeting houses using my GeoLocation
Replies: 3
Views: 1559

Right info, confused by display

I got the correct results but the display confused me for a moment: Screen Shot 2012-01-18 at 4.42.43 PM.jpg My assigned ward is listed above the assigned tab. But I looked at the assigned tab first and missed the information above it. This might just be a user error, but it seems that my assigned w...
by tdeforest
Wed Jan 18, 2012 2:31 pm
Forum: Beta Maps
Topic: Beta Testing
Replies: 1
Views: 993

lholmstrom, per the instructions in the Read Me Fist post, these items should be in different forum posts so that the team can address each one more effectively.
by tdeforest
Tue Jan 17, 2012 9:46 am
Forum: Beta Maps
Topic: Site response time is very slow
Replies: 1
Views: 1148

I'm seeing the same thing. Here are the contents of my console log: GET [url]http://lds.org/bc/content/shared/content/english/images/logo/logo_white.png[/url] 400 (Bad Request) global-sign-in-outGET [url]http://lds.org/global/ajax/global-sign-in-out?callback=jQuery1705314725146163255_1326817831562&a...
by tdeforest
Mon Jan 16, 2012 7:18 am
Forum: Beta Maps
Topic: No household markers appear
Replies: 17
Views: 3795

Testing this again. I didn't sign in to lds.org all weekend so I thought I would revisit my experience with the markers loading. It seems to be working better now, albeit slowly. After first signing in I see my home ward marker. The ward list is empty except for a loading indicator spinning - which ...
by tdeforest
Fri Jan 13, 2012 6:54 am
Forum: Beta Maps
Topic: Church logo doesn't load when I'm not signed in
Replies: 1
Views: 984

Church logo doesn't load when I'm not signed in

The Church logo doesn't load in the upper left when I'm not signed in. After signing in, it displays correctly.
by tdeforest
Thu Jan 12, 2012 2:27 pm
Forum: Beta Maps
Topic: Arrows in ward alphabetic list don't do anything
Replies: 2
Views: 1236

Ahhhhhh. That makes sense. I shrunk my browser window and am now able to use the arrows to scroll the list up and down. Thanks jdsc256 for clarifying that!

Go to advanced search