Search found 133 matches

by sphester
Wed Mar 10, 2021 2:19 pm
Forum: Broadcasts and Conferences
Topic: Transferring Zoom Setting from account linked to a personal email address.
Replies: 3
Views: 252

Re: Transferring Zoom Setting from account linked to a personal email address.

Thanks for the reply. I had seen some post on tranfer issues. I'm running late on this and it is not helping that the enrollment has not worked for 2 of my units some error in zoom activations. I assume i just change the email address in the profile settings? Does that change the email that is used ...
by sphester
Wed Mar 10, 2021 12:41 pm
Forum: Broadcasts and Conferences
Topic: Transferring Zoom Setting from account linked to a personal email address.
Replies: 3
Views: 252

Transferring Zoom Setting from account linked to a personal email address.

Hi Looking for some advise on this idea and if it would work when signing up for the new global zoom account. Most of my units registered for a area purchased zoom account but used a personal email address for the account eg joe.blogs@gmail.com. Trying to following new guidence and using a genric ad...
by sphester
Sat Nov 24, 2018 11:42 am
Forum: Non-Interactive Webcasting
Topic: Receive bit rates for broadcast
Replies: 3
Views: 889

Re: Receive bit rates for broadcast

Also when it drops out it jumps back 2-3 minutes is this normal
by sphester
Sat Nov 24, 2018 11:36 am
Forum: Non-Interactive Webcasting
Topic: Receive bit rates for broadcast
Replies: 3
Views: 889

Re: Receive bit rates for broadcast

Hi Yes using the Teradek running the latest firmware that i download yesterday version 3.0.7 From the test i broadcast and receive at the same location the quality is ok. What worries me is i have occasionally had low bandwidth messages show on the receiving stream. But given the bandwidth showing o...
by sphester
Sat Nov 24, 2018 9:29 am
Forum: Non-Interactive Webcasting
Topic: Receive bit rates for broadcast
Replies: 3
Views: 889

Receive bit rates for broadcast

Hi Looking for some advice. I've just over 2.0 Mbps upload bandwidth. The advice for webcasting is to use low setting so 300Kbps Now 300Kpbs is far less than my upload of speed of 2Mbps Yet when I do a broadcast my recieven bit rate is awalys well below the target. See attached. Can anyone explain w...
by sphester
Mon Dec 04, 2017 2:15 pm
Forum: Non-Interactive Webcasting
Topic: Webcast Equipment Pre-setup box
Replies: 3
Views: 1476

Re: Webcast Equipment Pre-setup box

I'm glad someone found it useful. To be honest after seeing it I was like why didn't it arrive like this. My local fm group is arranging my kit to be may up like this in January. I'll be adding my 4 wireless Mics to keep it almost wire free. Our local fm group loan the boxed kit out to stakes who do...
by sphester
Sun Nov 26, 2017 10:58 am
Forum: Non-Interactive Webcasting
Topic: Webcast Equipment Pre-setup box
Replies: 3
Views: 1476

Webcast Equipment Pre-setup box

Hi All I thought it might be useful to share some photos of a webcast box my local FM group loaned me. I had not expected such a profession setup all in one box and in many ways it seems like something they should do for all webcast setups much more plug and play. One of my ongoing concerns has alwa...
by sphester
Sat Nov 18, 2017 12:18 pm
Forum: Non-Interactive Webcasting
Topic: Vidiu firmware versions
Replies: 16
Views: 3915

Re: Vidiu firmware versions

Hi I've been having issues with the stats. Can I ask what's the client browser issue? Is the the warning to use ie at the receive sites. Would the browser issue cause what I have seen on my separate post. https://tech.lds.org/forum/viewtopic.php?p=177040#p177040 Can the vidiu firmware version effect...
by sphester
Sat Nov 18, 2017 12:15 pm
Forum: Broadcasts and Conferences
Topic: Web Cast Receive Site Details
Replies: 2
Views: 1398

Re: Web Cast Receive Site Details

Thanks
by sphester
Sat Nov 18, 2017 5:13 am
Forum: Broadcasts and Conferences
Topic: Web Cast Receive Site Details
Replies: 2
Views: 1398

Web Cast Receive Site Details

Hi After some advice. I did a receive test the other day for an upcoming conference. What I find confusing is units said they were connected and seeing the looped feed but the health monitor did not show them connected. Does this mean something went wrong or is it some kind of bug. See the attached ...

Go to advanced search