Page 1 of 2

Audio Not Working 4.02.2

Posted: Thu Feb 02, 2017 1:49 am
by ThomasLDS01
Hi,

I can't get my audio to work on the latest version. I've got a Sony Xperia ZA.

I've tried clearing data, cache, unintelligible and reinstalling, rebooting phone.

Audio player comes up but won't start playing. Same whether streaming or downloaded.

No difference on wi fi or 4G.

Any ideas, have sent feedback through app.

Thanks, Thomas

Re: Audio Not Working 4.02.2

Posted: Thu Feb 02, 2017 7:32 am
by sbradshaw
By chance, are you listening via Bluetooth speakers/headphones? There's a bug currently (possibly related to the Chromecast popup issue) that affects Bluetooth on some devices.

Also, if you go in to Downloaded Media, do you have any chapters that report 0 bytes as their file size? If so, that could be another explanation for what you're seeing. This is another bug that's fixed in the 4.0.3 update coming early next week.

Re: Audio Not Working 4.02.2

Posted: Thu Feb 02, 2017 7:41 am
by ThomasLDS01
Not using any bluetooth devices, have tried it with the phone speakers and a conventional audio jack pair of headphones.

Bluetooth on my phone is disabled. Hopefully next weeks bug fix will do it.

I had to turn off casting on my tablet to be able to use the app.

Re: Audio Not Working 4.02.2

Posted: Thu Feb 02, 2017 8:44 am
by ThomasLDS01
Bit of an update, I got the 4.03.1BETA update through and the issue remains. I've cleared all the app data and restarted.

I'll try an uninstall and fresh re-install later see if I get any joy.

Re: Audio Not Working 4.02.2

Posted: Fri Feb 03, 2017 8:28 am
by ThomasLDS01
Another update, to version 4.03.6, still no joy with this issue, have sent feedback again.

Very frustrating as I like to like to listen on my way to and from work.

Re: Audio Not Working 4.0.3.10

Posted: Fri Feb 10, 2017 5:18 pm
by dbenning
I am having a similar problem with version 4.0.3.10 on an Acer B3-A30.
Audio playback will not start. Hitting pause/play/pause/play dragging the position around, etc. every non-and-then it will start playing. Tried rebooting. Nothing useful on the Acer forum.

Re: Audio Not Working 4.02.2

Posted: Wed May 17, 2017 8:05 am
by HokansonDM
Also having this issue with Sony Xperia Gospel Library 4.0.4.2.

Any ideas? Reinstall did not help.

Re: Audio Not Working 4.02.2

Posted: Wed May 17, 2017 1:17 pm
by sbradshaw
HokansonDM wrote:Also having this issue with Sony Xperia Gospel Library 4.0.4.2.
Any ideas? Reinstall did not help.

Gospel Library 4.1.0 was just released and there were several changes around audio. Fingers crossed – but maybe it will fix your issue.

Re: Audio Not Working 4.02.2

Posted: Wed May 17, 2017 6:46 pm
by HokansonDM
4.1.0 fixed it!

Re: Audio Not Working 4.02.2

Posted: Wed May 17, 2017 8:24 pm
by sbradshaw
Hooray!