Page 9 of 9

Re: Household photo not being shown on ward directory print

Posted: Wed Jan 09, 2013 12:44 pm
by louisegdurham
I also cannot get photos to print even though I have checked the photo box and the preview shows me that the entries will include pictures. I also have printed photo directories many times but haven't been able to lately.

Re: Household photo not being shown on ward directory print

Posted: Wed Jan 09, 2013 1:03 pm
by aebrown
louisegdurham wrote:I also cannot get photos to print even though I have checked the photo box and the preview shows me that the entries will include pictures. I also have printed photo directories many times but haven't been able to lately.

What you are reporting has been reported many times throughout this topic. Somehow you found the right topic to post to, but didn't notice that everyone who has posted to this topic (everyone in the world, actually) is having that exact same experience.

But the good news is that in the post just before yours, we learn that the fix will be deployed soon.

Re: Household photo not being shown on ward directory print

Posted: Wed Jan 09, 2013 7:40 pm
by vlott
Hi all, the photo option on PDF printing has been fixed. Thank you for your patience.

Re: Household photo not being shown on ward directory print

Posted: Thu Jan 10, 2013 11:59 pm
by cmr3rd
Sadly I didn't see much patience demonstrated. Thanks for all you guys and gals do and put up with.

Re: Household photo not being shown on ward directory print

Posted: Sun Jan 13, 2013 8:54 am
by sasgrw
JonesRK wrote:If you look at the page source you can see the version in the head tag.

Currently it looks like <head version="2.0.7-rev.3065">


I'm still using that version but photos are now showing up in the PDF file. I thought I wasn't supposed to see photos until version 3 was released?

Ironically, if I try the V3 beta, it does *not* show photos.

Re: Household photo not being shown on ward directory print

Posted: Sun Jan 13, 2013 9:17 am
by aebrown
sasgrw wrote:
JonesRK wrote:If you look at the page source you can see the version in the head tag.

Currently it looks like <head version="2.0.7-rev.3065">

I'm still using that version but photos are now showing up in the PDF file. I thought I wasn't supposed to see photos until version 3 was released?

I guess you missed the recent posts in this topic that said that it would be fixed prior to v3, and that the fix has been deployed for v2.

sasgrw wrote:Ironically, if I try the V3 beta, it does *not* show photos.

That's a separate topic, probably unrelated to whether this bug has been fixed. See the Beta Directory topic Photos not showing in beta.

Re: Household photo not being shown on ward directory print

Posted: Mon Jan 14, 2013 7:29 am
by sasgrw
aebrown wrote:I guess you missed the recent posts in this topic that said that it would be fixed prior to v3


I missed the mental processing of that post. I had read the post when it was first published but for some reason the neurons didn't process "prior to V3".

I still had a legitimate point, I think, because the revision number is still the same.

<head version="2.0.7-rev.3065">

That is, revision 3065 is the one that couldn't handle the photos in the pdf but now 3065 *can* handle it. So new code was put out there but the revision wasn't updated. Not a big deal, though. I'm just happy pictures are back.

Re: Household photo not being shown on ward directory print

Posted: Mon Jan 14, 2013 7:43 am
by aebrown
sasgrw wrote:I still had a legitimate point, I think, because the revision number is still the same.

I can't find the post, but I have a dim recollection from the past that some Church employee said that the problems were related to some different service -- not the actual deployed Directory web application. If that memory is correct, then it would make sense that the Directory web app version number might not change even though the other service was fixed.

But in any case, all's well that ends well (I give Shakespeare permission to steal that phrase from me if he'd like).

Re: Household photo not being shown on ward directory print

Posted: Mon Jan 14, 2013 10:17 am
by johnsonth
aebrown, yes, your memory is correct. The bug was due to a network service restriction, not the actual web application. However, from a user's perspective, it's still pretty much just a bug.