Syncing bug/defect in member tools?

Discussions around the iPhone/iPad/iPod Touch versions of the Member Tools Application.
stein25
New Member
Posts: 1
Joined: Tue Jun 30, 2020 4:54 pm

Syncing bug/defect in member tools?

Postby stein25 » Tue Jul 28, 2020 12:57 pm

I and several others with whom I have talked have seen issues with the latest updates for member tools on the mobile app. Sometime when new records are transferred they will not show even after trying to perform a manual sync. Even more strange is that from time to time, the records of members in the ward who previously could be seen, mysteriously disappear from view within the mobile app directory view. Sign-ing off the application completely and logging back in seem to resolve these issues when they occur. I am a new Bishop, and the Bishops and other stake and ward leadership with whom I have spoken are those that have reported seeing it the most; I presume because they are the ones using the tools app most frequently. Have any others noticed this as well?

jdlessley
Community Moderators
Posts: 8039
Joined: Sun Mar 16, 2008 11:30 pm
Location: USA, TX

Re: Syncing bug/defect in member tools?

Postby jdlessley » Tue Jul 28, 2020 10:14 pm

stein25 wrote:Have any others noticed this as well?

Yes, but in the Android app. I won't discuss that here since this thread is for iOS device Member Tools.
JD Lessley
Have you tried finding your answer on the ChurchofJesusChrist.org Help Center?


Return to “iPhone/iPad Member Tools App”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest