Page 3 of 6

Posted: Fri Oct 12, 2012 9:14 am
by mdturner
LisaAn wrote:We think this problem might be related to what browser you're running and how that browser is setup. If you're running Safari or something less than IE9 try it again with Firefox and see if this fixes the problem. Let us know what happens.
Thanks,
LisaAn


I'm using a recent version of Firefox (and have also tried Chrome). I have tried on multiple machines and with my browser cleared of cookies.

The first time I saw this problem was when I tried to delete a course after I'd been logged in for a long time. I think my login may have already timed out, but I still had the window open. I don't know if that could have had any permanent effect on my account status, but I thought it might be worth mentioning.

Posted: Fri Oct 12, 2012 11:28 am
by jdlessley
LisaAn wrote:We think this problem might be related to what browser you're running and how that browser is setup.
I am using Firefox 15.0.1, Chrome 22.0.1229.94 m and IE8. I get the same on all three.

Posted: Sun Oct 21, 2012 7:41 pm
by mdturner
Any status update on the fix for this?

Posted: Thu Nov 01, 2012 9:06 am
by mdturner
***bump***

Posted: Thu Nov 01, 2012 10:01 am
by LisaAn
We're still working on it. It's proving to be a tough one. Thanks for your patience.

Error when trying to delete lessons.

Posted: Sat Nov 10, 2012 10:03 am
by ldeaton
I am having the same problem as these others when trying to delete the default lesson schedule so I can put in events.

Posted: Fri Nov 30, 2012 10:24 am
by LisaAn
We have gone through all our servers, routers, firewalls and the software searching for this problem. We've double checked the way people log in and what rights they have. We tweaked a couple of things in the process. Is this still a problem? Thanks.

Posted: Fri Nov 30, 2012 10:33 am
by mdturner
LisaAn wrote:We have gone through all our servers, routers, firewalls and the software searching for this problem. We've double checked the way people Sign in and what rights they have. We tweaked a couple of things in the process. Is this still a problem? Thanks.


It's been working for me for a couple weeks.

Posted: Fri Nov 30, 2012 11:54 am
by jdlessley
It is working fine for me.

Re: Error when trying to delete course

Posted: Wed Dec 12, 2012 2:37 pm
by srhunt8
It seems I am still having the problem. Is anyone else still having this problem? I have tried with Chrome and Safari.