Page 1 of 1

Video freeze

Posted: Sun Sep 25, 2016 10:54 am
by russellhltn
Yesterday's women's session was the first real test of our new Cisco boxes. During the 90 minutes program, I noticed a number of lost frames of video freeze followed by a skip to catch up. I saw it both on the main English channel and the ASL channel. Normally, it only affected the video, but at least once it got the audio as well. I've never noticed this on the old system.

The freeze/skip is short - perhaps a half second. But it is noticeable if you're watching the screen.

I'm wondering if this is a problem on our end or if there was something wrong with the feed.

Re: Video freeze

Posted: Mon Sep 26, 2016 7:47 am
by pete.arnett
Will video freeze information be provide in Technology Manager (TM) Usage Statistics ?

Re: Video freeze

Posted: Mon Sep 26, 2016 7:50 am
by lajackson
pete.arnett wrote:Will video freeze information be provide in Technology Manager (TM) Usage Statistics ?

Since it was a satellite broadcast, probably not.

Re: Video freeze

Posted: Sat Oct 01, 2016 6:12 pm
by enelson5
I've noticed these video glitches or lost frames with the new Cisco decoder box too! I observed about seven glitches during President Uchtdorf's Priesthood session talk this evening (Oct 2016). No audio glitches have accompanied the video glitches yet.

Re: Video freeze

Posted: Sat Oct 01, 2016 6:20 pm
by enelson5
I spoke too soon. Just observed a 1 second freeze during Elder Eyring's talk that included audio disturbance too!

Re: Video freeze

Posted: Sat Oct 01, 2016 8:31 pm
by Mikerowaved
I posted similar findings in this other thread,,,
https://tech.lds.org/forum/viewtopic.ph ... 16#p160116

Re: Video freeze

Posted: Sun Oct 02, 2016 8:20 am
by kreeve
Video freezes here during 1 October 2016 priesthood session. At least 2 of them.

Could be on the transmission side.