Page 1 of 1

Can MLS start maximized?

Posted: Tue Apr 21, 2009 6:20 pm
by poulsone
Is there a way to make the MLS window start maximized? I've tried right-click, properties, Run:Maximized, (on the desktop shortcut and on the start-menu listing) but these seem to have no effect.

Thanks!

Eric P

Remembering its position

Posted: Tue Apr 21, 2009 8:40 pm
by kalebpederson
Ideally MLS should remember both its size and position. This would accomplish what you want... and what other users may want.

--kpederson

Posted: Tue Apr 21, 2009 8:46 pm
by jdlessley
kpederson wrote:Ideally MLS should remember both its size and position.
Unfortunately it does neither.