Page 1 of 1

Geo code report

Posted: Sun Nov 20, 2011 5:31 pm
by craiggsmith
We tried to create a custom report using geo codes, and no matter what we enter for geo code criteria no records are returned. Is this expected?

Posted: Sun Nov 20, 2011 5:41 pm
by aebrown
craiggsmith wrote:We tried to create a custom report using geo codes, and no matter what we enter for geo code criteria no records are returned. Is this expected?


I couldn't get it to work if I used the natural "is" criterion. But the "contains" operation worked just fine.

Another idea is to just create a report with no criteria, but include the stake geo code as one of the columns. Then you can sort or filter the results in a spreadsheet.

Posted: Sun Nov 20, 2011 8:42 pm
by craiggsmith
I thought we tried the "contains" operator but I'll try it again. But yes, we did exactly what you said as a workaround. Thanks!