HDMI pulpit input won't display via Webcast

Using the Church Webcasting System, YouTube, etc. Including cameras and mixers.
grandrus
New Member
Posts: 2
Joined: Wed Feb 25, 2015 7:23 pm

HDMI pulpit input won't display via Webcast

Postby grandrus » Wed Feb 12, 2020 9:58 pm

We have a newer stake center with the HDMI video distribution system in the building. Everything works well. We can switch between the chapel camera and the pulpit input to display on all of the screens in the building. The camera input displays on the webcast fine, but when we select the pulpit input the image from the PC for about 10 seconds and then it changes to a green screen. When we go back to the camera it displays correctly. Is there a reason why we can't display the screen from the pulpit input over the webcast?

russellhltn
Community Administrator
Posts: 28838
Joined: Sat Jan 20, 2007 2:53 pm
Location: U.S.

Re: HDMI pulpit input won't display via Webcast

Postby russellhltn » Wed Feb 12, 2020 11:04 pm

My guess is that the image from the PC isn't compatible with the what you're using to view. Some combination of resolution, frame rate, interlace/progressive, etc.
Have you searched the Help Center? Try doing a Google search and adding "site:churchofjesuschrist.org/help" to the search criteria.

So we can better help you, please edit your Profile to include your general location.


Return to “Non-Interactive Webcasting”

Who is online

Users browsing this forum: garychristensen2, tcrees and 2 guests