LDS.org site problems

Discuss ideas and suggestions around the Church website.
depperm
New Member
Posts: 1
Joined: Tue Jan 16, 2018 12:20 pm

LDS.org site problems

Postby depperm » Fri Oct 26, 2018 2:12 pm

lds.org is not loading properly. On chrome the main navbar isn't present

Chrome console log:

Code: Select all

VM76:8 Uncaught TypeError: Cannot read property 'style' of undefined
    at <anonymous>:8:15
    at C.$writeHTML (satelliteLib-a42cf03bb084dfc1c72d9fa7178dccbd338041d2.js:11)
    at C.triggerCommand (satelliteLib-a42cf03bb084dfc1c72d9fa7178dccbd338041d2.js:10)
    at a (satelliteLib-a42cf03bb084dfc1c72d9fa7178dccbd338041d2.js:10)
    at Object.O.execute (satelliteLib-a42cf03bb084dfc1c72d9fa7178dccbd338041d2.js:10)
    at Object.O.fireRule (satelliteLib-a42cf03bb084dfc1c72d9fa7178dccbd338041d2.js:10)
    at Object.O.firePageLoadEvent (satelliteLib-a42cf03bb084dfc1c72d9fa7178dccbd338041d2.js:10)
    at Object.O.pageBottom (satelliteLib-a42cf03bb084dfc1c72d9fa7178dccbd338041d2.js:10)
    at ?lang=eng:128
VM90:62 All tests are displaying, to isolate this test copy and paste the code below. Object localStorage.setItem('devTest', '1654242270')
/services/platform/v3/resources/data?lang=eng:1 Failed to load resource: the server responded with a status of 400 ()
app.e31bb0bc.js:1 TypeError: Cannot read property 'maw' of undefined
    at n (app.e31bb0bc.js:1)
    at app.e31bb0bc.js:1
(anonymous) @ app.e31bb0bc.js:1
utag.62.js?utv=ut4.42.201810221725:24 Uncaught TypeError: Cannot read property 'childElementCount' of undefined
    at utag.62.js?utv=ut4.42.201810221725:24
VM77:3 doing run once
VM147:1 Uncaught RangeError: Maximum call stack size exceeded
    at <anonymous>:1:1
    at MyClickTaleSpecialEvent (<anonymous>:645:97)
    at <anonymous>:658:21
    at MyClickTaleSpecialEvent (<anonymous>:645:97)
    at <anonymous>:658:21
    at MyClickTaleSpecialEvent (<anonymous>:645:97)
    at <anonymous>:658:21
    at MyClickTaleSpecialEvent (<anonymous>:645:97)
    at <anonymous>:658:21
    at MyClickTaleSpecialEvent (<anonymous>:645:97)
lds.js:152 Uncaught TypeError: $(...).not(...).fixSelect is not a function
    at LDS.resizeCallbacks.fixSelect.LDS.resizeCallbacks.fixSelect (lds.js:152)
    at Function.<anonymous> (lds.js:152)
    at Function.each (<anonymous>:2:2765)
    at lds.js:152


Firefox console log:

Code: Select all

All tests are displaying, to isolate this test copy and paste the code below.
Object { stage: "dev", suit: "ldsall", meta: {…}, scripts: [], js: js(), timeout: 3000, html: {} }
 localStorage.setItem('devTest', '1143708093') optimize.js line 54 > eval:64:1312
[Show/hide message details.] TypeError: oldFooterP[0] is undefined[Learn More] www.lds.org:136:1
[Show/hide message details.] TypeError: $(...).makeFit is not a function[Learn More] strata.min.js:17:223
[Show/hide message details.] TypeError: lds_hp_menu[0] is undefined[Learn More] utag.62.js:24:77
doing run once www.lds.org:133:78
[Show/hide message details.] too much recursion[Learn More] www.lds.org:645:17
Use of Mutation Events is deprecated. Use MutationObserver instead. ChangeMonitor-latest.js:28:665
[Show/hide message details.] TypeError: $(...).not(...).fixSelect is not a function[Learn More] lds.js:152:1741
Source map error: request failed with status 404
Resource URL: https://edge.ldscdn.org/cdn2/csp/ldsorg/home/css/strata.css
Source Map URL: strata.full.css.map[Learn More]

russellhltn
Community Administrator
Posts: 26367
Joined: Sat Jan 20, 2007 2:53 pm
Location: U.S.

Re: LDS.org site problems

Postby russellhltn » Fri Oct 26, 2018 2:41 pm

Works fine for me. You might want to do the usual clear cache and cookies.
Have you searched the Help Center? Try doing a Google search and adding "site:churchofjesuschrist.org/help" to the search criteria.

So we can better help you, please edit your Profile to include your general location.

donnywoellauer
New Member
Posts: 8
Joined: Tue Jul 03, 2012 12:13 pm
Location: Ingolstadt, Bavaria, Germany

Re: LDS.org site problems

Postby donnywoellauer » Sun Oct 28, 2018 9:13 am

I also have problems that the main navbar in Chrome is missing. After deleting Cookis and Chache it is displayed but I also get a Dialog for Cookie Preferences. As soon as i accept the cookie Preferences, the main navbar is gone.
Where can i properly report this bug?

User avatar
Biggles
Senior Member
Posts: 1183
Joined: Tue May 27, 2008 4:14 am
Location: Watford, England

Re: LDS.org site problems

Postby Biggles » Sun Oct 28, 2018 9:28 am

Here in the UK we are seeing the same problem.

The Chrome browser on my iPad still allows access, because the Menu is accessed differently. I suspect, but maybe incorrect in this, that there is unfortunately another server issue. These problems seem to rear their ugly heads, at the weekend, when there isn’t anyone around to kick the servers. :)

I have access to LCR by using a shortcut, which gives me the opportunity to login to my LDS Account.

User avatar
Biggles
Senior Member
Posts: 1183
Joined: Tue May 27, 2008 4:14 am
Location: Watford, England

Re: LDS.org site problems

Postby Biggles » Sun Oct 28, 2018 12:37 pm

Update! Have just checked LDS.org using Firefox V63 and the main navbar is visible. I think Chrome was updated to Version 70.0.3538.77 at the end of the week. To me it's looking like the latest Chrome version has introduced this particular problem!

kreeve
Member
Posts: 54
Joined: Tue Dec 20, 2011 5:13 pm

Re: LDS.org site problems

Postby kreeve » Sun Oct 28, 2018 9:30 pm

I can not get audio to play in the scriptures on lds.org. Using Mac Book Pro with Chrome, and have also tried Safari. Have rebooted computer. I first noticed this last night. Trying again tonight and still same issue. It has worked for me in the past. The play bar does not show up at all, so it is not playing. All other audio, itunes, youtube, and other sites audio is working.

thebundok
New Member
Posts: 44
Joined: Sun Feb 05, 2012 9:04 am
Location: Stavanger, Norway

Re: LDS.org site problems

Postby thebundok » Mon Oct 29, 2018 1:18 am

Same issue in Norway. Tried on my home computer, my wife's iMac, the clerk computer at church and the computers in the genealogy centre. Also tried all relevant browsers (Edge, Firefox, Safari and Chrome) and nothing is working properly. In order to get to LCR I have to Google Search "lds.org lcr". Clearing cookies temporarily helps (on some computers) but not permanently, as the next time we go to the website the top banner/navigation as well as the login links are missing again.

samnicolas
New Member
Posts: 1
Joined: Mon Jun 25, 2018 12:35 pm

Re: LDS.org site problems

Postby samnicolas » Tue Oct 30, 2018 3:33 am

Same issue in Greece. Both Chrome and Firefox browsers do not display navbar.

karirk
New Member
Posts: 2
Joined: Sun Apr 20, 2014 4:15 pm

Re: LDS.org site problems

Postby karirk » Tue Oct 30, 2018 5:21 am

We see the same issues using Chrome:
Scripture audio playback not working (must download and open in separate app)
Navigation bar not visible
Navigation changed (seems like when 2019 beta changes occurred) which now requires 4-5 clicks to access Come Follow Me Youth Sunday School materials.

Browser Background: we have been running 69.0.3497.100 (Official Build) (64-bit) with no changes which leads me to believe the functional issues we (and others above) are seeing must be a change to the LDS.ORG website that happened within the last 1 - 2 weeks.

cluffhome
New Member
Posts: 1
Joined: Tue May 28, 2019 4:55 pm

Re: LDS.org site problems

Postby cluffhome » Tue May 28, 2019 4:57 pm

thebundok wrote:Same issue in Norway. Tried on my home computer, my wife's iMac, the clerk computer at church and the computers in the genealogy centre. Also tried all relevant browsers (Edge, Firefox, Safari and Chrome) and nothing is working properly. In order to get to LCR I have to Google Search "lds.org lcr". Clearing cookies temporarily helps (on some computers) but not permanently, as the next time we go to the website the top banner/navigation as well as the login links are missing again.




Thanks - the lds.org lcr is the only thing that worked for letting me log into lds.org using chrome or firefox. I have no idea why that works, but it does. Otherwise, when i log in, I dont get an error, just stays on the log in page as if nothing happened. This has been going on for about a month.


Return to “Main Church Website”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests