WISE (seminary) failure

Discussions about other Church websites
jefjohns
New Member
Posts: 1
Joined: Wed Nov 20, 2019 8:23 am

WISE (seminary) failure

Postby jefjohns » Thu Mar 12, 2020 11:19 am

For some reason I can no longer use WISE. when I try to log in I get the error message shown in the attachment. Has anyone seen and fixed this?

Thanks.



DB10F358-0F43-4AE6-AFDC-0F46B37FEA0B.jpeg
(140.55 KiB) Not downloaded yet

eander
New Member
Posts: 1
Joined: Wed Apr 08, 2020 1:50 pm

Re: WISE (seminary) failure

Postby eander » Wed Apr 08, 2020 1:55 pm

I'm having the same problem (and error). Did you ever get this resolved? I had access to WISE for a long time. When I changed one of the filters I got this message and haven't been able to access WISE ever since.

Thanks.

jennilandbeck
New Member
Posts: 1
Joined: Mon Oct 07, 2019 3:26 am

Re: WISE (seminary) failure

Postby jennilandbeck » Mon May 04, 2020 5:46 am

I am with eander, did you get this resolved? And if so, HOW SO?

I hammered the login for an hour and a half this morning, kept getting the same error response that you provided a jpeg of.

Then, I tried again after I started this reply, and *poof* the login worked fine.

Oh well.

christopher.riesen
New Member
Posts: 1
Joined: Thu Jan 14, 2021 1:36 pm

Re: WISE (seminary) failure

Postby christopher.riesen » Thu Jan 14, 2021 1:44 pm

Hi everyone

same here... how did you get past this annoying error response?
Thanks for helping ;)


Return to “Other Websites”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest