Problem with "Send a Message" Application

Discussions around using and interfacing with the Church MLS program.
Locked
fredbloem
New Member
Posts: 22
Joined: Thu Oct 06, 2016 10:27 am

Problem with "Send a Message" Application

#1

Post by fredbloem »

Why has this message been deleted? Members with Yahoo and AOL email addresses have not been able to receive messages. Also, hyperlinks in emails have not always been working correctly.

Is the Church aware of this and are they planning to do anything about it? Whom can we contact at Church headquarters?
jdlessley
Community Moderators
Posts: 9024
Joined: Mon Mar 17, 2008 12:30 am
Location: USA, TX

Re: Problem with "Send a Message" Application

#2

Post by jdlessley »

fredbloem wrote: Sun Aug 14, 2022 5:59 am Why has this message been deleted? Members with Yahoo and AOL email addresses have not been able to receive messages. Also, hyperlinks in emails have not always been working correctly.

Is the Church aware of this and are they planning to do anything about it? Whom can we contact at Church headquarters?
See the response to your duplicate post in the LCR "send a message" not sending thread.

Moderator note: Please follow the code of conduct that states; "Do not post the same material in multiple threads."
JD Lessley
Have you tried finding your answer on the ChurchofJesusChrist.org Help Center?
russellhltn
Community Administrator
Posts: 32406
Joined: Sat Jan 20, 2007 2:53 pm
Location: U.S.

Re: Problem with "Send a Message" Application

#3

Post by russellhltn »

It wasn't deleted, it was merged with an existing thread - in part because it has nothing to do with MLS. MLS has apparently been retired.

I think this is your message here.
Have you searched the Help Center? Try doing a Google search and adding "site:churchofjesuschrist.org/help" to the search criteria.

So we can better help you, please edit your Profile to include your general location.
Locked

Return to “MLS Support, Help, and Feedback”