Error when trying to delete course

Discussions about the Lesson Schedules Tool
mdturner
New Member
Posts: 15
Joined: Fri Sep 30, 2011 12:45 pm
Location: Seattle, WA, USA
Contact:

Postby mdturner » Fri Oct 12, 2012 9:14 am

LisaAn wrote:We think this problem might be related to what browser you're running and how that browser is setup. If you're running Safari or something less than IE9 try it again with Firefox and see if this fixes the problem. Let us know what happens.
Thanks,
LisaAn


I'm using a recent version of Firefox (and have also tried Chrome). I have tried on multiple machines and with my browser cleared of cookies.

The first time I saw this problem was when I tried to delete a course after I'd been logged in for a long time. I think my login may have already timed out, but I still had the window open. I don't know if that could have had any permanent effect on my account status, but I thought it might be worth mentioning.

jdlessley
Community Moderators
Posts: 8100
Joined: Sun Mar 16, 2008 11:30 pm
Location: USA, TX

Postby jdlessley » Fri Oct 12, 2012 11:28 am

LisaAn wrote:We think this problem might be related to what browser you're running and how that browser is setup.
I am using Firefox 15.0.1, Chrome 22.0.1229.94 m and IE8. I get the same on all three.
JD Lessley
Have you tried finding your answer on the ChurchofJesusChrist.org Help Center?

mdturner
New Member
Posts: 15
Joined: Fri Sep 30, 2011 12:45 pm
Location: Seattle, WA, USA
Contact:

Postby mdturner » Sun Oct 21, 2012 7:41 pm

Any status update on the fix for this?

mdturner
New Member
Posts: 15
Joined: Fri Sep 30, 2011 12:45 pm
Location: Seattle, WA, USA
Contact:

Postby mdturner » Thu Nov 01, 2012 9:06 am

***bump***

LisaAn
Church Employee
Church Employee
Posts: 259
Joined: Mon May 14, 2012 1:16 pm
Location: Riverton, Utah, USA

Postby LisaAn » Thu Nov 01, 2012 10:01 am

We're still working on it. It's proving to be a tough one. Thanks for your patience.
QA Engineer

ldeaton
New Member
Posts: 4
Joined: Mon Aug 27, 2012 10:33 pm

Error when trying to delete lessons.

Postby ldeaton » Sat Nov 10, 2012 10:03 am

I am having the same problem as these others when trying to delete the default lesson schedule so I can put in events.

LisaAn
Church Employee
Church Employee
Posts: 259
Joined: Mon May 14, 2012 1:16 pm
Location: Riverton, Utah, USA

Postby LisaAn » Fri Nov 30, 2012 10:24 am

We have gone through all our servers, routers, firewalls and the software searching for this problem. We've double checked the way people log in and what rights they have. We tweaked a couple of things in the process. Is this still a problem? Thanks.
QA Engineer

mdturner
New Member
Posts: 15
Joined: Fri Sep 30, 2011 12:45 pm
Location: Seattle, WA, USA
Contact:

Postby mdturner » Fri Nov 30, 2012 10:33 am

LisaAn wrote:We have gone through all our servers, routers, firewalls and the software searching for this problem. We've double checked the way people Sign in and what rights they have. We tweaked a couple of things in the process. Is this still a problem? Thanks.


It's been working for me for a couple weeks.

jdlessley
Community Moderators
Posts: 8100
Joined: Sun Mar 16, 2008 11:30 pm
Location: USA, TX

Postby jdlessley » Fri Nov 30, 2012 11:54 am

It is working fine for me.
JD Lessley
Have you tried finding your answer on the ChurchofJesusChrist.org Help Center?

srhunt8
New Member
Posts: 1
Joined: Wed Dec 12, 2012 2:32 pm

Re: Error when trying to delete course

Postby srhunt8 » Wed Dec 12, 2012 2:37 pm

It seems I am still having the problem. Is anyone else still having this problem? I have tried with Chrome and Safari.


Return to “Lesson Schedules”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests