msi "installing" message when using MLS

Discussions around using and interfacing with the Church MLS program.
Post Reply
utefan001
New Member
Posts: 2
Joined: Mon Dec 17, 2012 2:32 pm

msi "installing" message when using MLS

#1

Post by utefan001 »

For the last few months, when we are using MLS we get a message that says msi "installing" but whatever it is installing never finishes. Does anyone know how to get this message to stop popping up?
thanks
Bryan Jones
Gaithersburg, Maryland
User avatar
johnshaw
Senior Member
Posts: 2199
Joined: Fri Jan 19, 2007 1:55 pm
Location: Syracuse, UT

Re: msi "installing" message when using MLS

#2

Post by johnshaw »

Bryan,

Your stake should have a Stake Technology Specialist assigned to handle issues like this. I would make sure and contact him, or the Stake Clerk for next steps.
“A long habit of not thinking a thing wrong, gives it a superficial appearance of being right, and raises at first a formidable outcry in defense of custom.”
― Thomas Paine, Common Sense
russellhltn
Community Administrator
Posts: 31987
Joined: Sat Jan 20, 2007 2:53 pm
Location: U.S.

Re: msi "installing" message when using MLS

#3

Post by russellhltn »

If he can't solve it then he can call Local Unit Support.
Have you searched the Help Center? Try doing a Google search and adding "site:churchofjesuschrist.org/help" to the search criteria.

So we can better help you, please edit your Profile to include your general location.
Post Reply

Return to “MLS Support, Help, and Feedback”