Page 1 of 3

LDS tools will not sign in after 4.0.0 update

Posted: Sun Jul 12, 2020 10:11 am
by gahlen
My ios device will not sign -in after the 4.0.0 update. It is caught in a loop where it repeatedly asks for the login credentials and will not move beyond that point. The credentials are correct. I have deleted and reloaded the app twice and still experience the issue.

Re: LDS tools will not sign in after 4.0.0 update

Posted: Sun Jul 12, 2020 11:31 am
by romneyben
I have exactly the same problem. I deleted the app and reinstalled it, version 4.0; still the same endless loop of login window

Re: LDS tools will not sign in after 4.0.0 update

Posted: Sun Jul 12, 2020 11:45 am
by sean.rosqvist
I’ve got the same problem!

Re: LDS tools will not sign in after 4.0.0 update

Posted: Sun Jul 12, 2020 11:52 am
by christianmichaelkerr
I am having the exact same problem

Re: LDS tools will not sign in after 4.0.0 update

Posted: Sun Jul 12, 2020 12:09 pm
by danielsolano
same is happening for me on iOS.

Re: LDS tools will not sign in after 4.0.0 update

Posted: Sun Jul 12, 2020 1:02 pm
by rmrichesjr
For those who have posted in this thread this morning, it appears to be a pattern that might indicate a problem with central infrastructure than with your individual situations. The problem might correct itself, or it might take engineering intervention on Monday.

Re: LDS tools will not sign in after 4.0.0 update

Posted: Sun Jul 19, 2020 10:25 am
by jasonlindh
Just to echo other, I also am continuing to have this issue.

Re: LDS tools will not sign in after 4.0.0 update

Posted: Sun Jul 19, 2020 10:40 am
by richpaulchurch
Same thing still happening for me today on July 19.

Re: LDS tools will not sign in after 4.0.0 update

Posted: Sun Jul 19, 2020 10:57 am
by rmrichesjr
richpaulchurch wrote:Same thing still happening for me today on July 19.
Interesting, even if it is inconvenient. In that case, I would guess it's caused by a server or network overload at Church headquarters, but that's just a guess.

Re: LDS tools will not sign in after 4.0.0 update

Posted: Sun Jul 19, 2020 11:01 am
by athornock
I’m having the same problem this morning as well. Any suggestions?