Page 1 of 1

Is mywebcast.churchofjesuschrist.org down for anyone else?

Posted: Sun Nov 08, 2020 10:35 am
by hicksticks2001
http://mywebcast.churchofjesuschrist.org/ isn't loading for me. It is 10:35am Sunday morning on November 8th.

Is Anyone else having the problem? Any know if Church Technology Services is aware of the problem?

Re: Is mywebcast.churchofjesuschrist.org down for anyone else?

Posted: Sun Nov 08, 2020 10:36 am
by hicksticks2001
It's back up for me now - the outage was only a few minutes.

Re: Is mywebcast.churchofjesuschrist.org down for anyone else?

Posted: Sun Nov 08, 2020 10:44 am
by russellhltn
Yeah. it was giving me fits too. You weren't imagining things.

Re: Is mywebcast.churchofjesuschrist.org down for anyone else?

Posted: Sun Nov 08, 2020 11:11 am
by lajackson
It is very disconcerting when all of your planned events go away at the same time, including several with servers already spinning. I am glad it is just an interface and that it came back up in a few minutes.

The challenge for me was that, at the time, I was reading the URL address and streaming code to a very nervous and befuddled person who was trying to load them into OBS because sacrament meeting was going to start in a few minutes and he had managed to wipe out his server connection information.

The joys of being new on the job. The excitement of technology in a connected world. Great and marvelous blessings for everyone. I have decided that the Liahona must not have been very complicated at all. I think sometimes that we should just give one of them to everyone and forget this Internet business.

Re: Is mywebcast.churchofjesuschrist.org down for anyone else?

Posted: Sun Nov 08, 2020 1:01 pm
by bradpeterson@gmail.com
We had several reports from members saying the webpage simply didn't load between 9 through 11:30 AM. It took them numerous refreshes before it loaded.

Re: Is mywebcast.churchofjesuschrist.org down for anyone else?

Posted: Mon Nov 09, 2020 12:18 am
by Mikerowaved
I was having spotty problems connecting as well. I also was seeing in the Meetinghouse Webcast dashboard a few Media Server icons flashing red during active meetings, but there were no disruption to the webcasts themselves. Strange...