Error with new Switch installed

Discussions about Internet service providers (ISPs), the Meetinghouse Firewall, wired and wireless networking, usage, management, and support of Meetinghouse Internet
Post Reply
CristeleRichins
New Member
Posts: 2
Joined: Fri Aug 27, 2021 1:49 pm

Error with new Switch installed

#1

Post by CristeleRichins »

Installed a new Meraki switch but sadly programmed all the ports to be public and need to change that. When I go into TM I now get an error of "Device '(serial number here)' could not be found in Meraki inventory. How do I fix that?
russellhltn
Community Administrator
Posts: 31314
Joined: Sat Jan 20, 2007 2:53 pm
Location: U.S.

Re: Error with new Switch installed

#2

Post by russellhltn »

CristeleRichins wrote: Fri Aug 27, 2021 2:02 pm When I go into TM I now get an error of "Device '(serial number here)' could not be found in Meraki inventory. How do I fix that?
I'm guessing you're going to have to call Global Service Desk to get them to straighten that out.
Have you searched the Help Center? Try doing a Google search and adding "site:churchofjesuschrist.org/help" to the search criteria.

So we can better help you, please edit your Profile to include your general location.
CristeleRichins
New Member
Posts: 2
Joined: Fri Aug 27, 2021 1:49 pm

Re: Error with new Switch installed

#3

Post by CristeleRichins »

russellhltn wrote: Fri Aug 27, 2021 2:38 pm
CristeleRichins wrote: Fri Aug 27, 2021 2:02 pm When I go into TM I now get an error of "Device '(serial number here)' could not be found in Meraki inventory. How do I fix that?
I'm guessing you're going to have to call Global Service Desk to get them to straighten that out.
Thank you - found their number and on the phone with them now.
Last edited by CristeleRichins on Fri Aug 27, 2021 2:46 pm, edited 1 time in total.
Post Reply

Return to “Meetinghouse Internet”