Temple section on member tools

Discussions around the Android version of the Member Tools application
delindajoyabbott
New Member
Posts: 1
Joined: Thu Oct 17, 2019 10:00 am

Temple section on member tools

Postby delindajoyabbott » Thu Oct 17, 2019 10:02 am

The temple section on member tools is blank. I have no access to any temple information. How do I fix this? I have uninstalled and installed many times.

jdlessley
Community Moderators
Posts: 7358
Joined: Sun Mar 16, 2008 11:30 pm
Location: USA, TX

Re: Temple section on member tools

Postby jdlessley » Thu Oct 17, 2019 11:33 am

This has been an issue since early August. See the "Temples have disappeared?" thread. I did not check after a couple of weeks of the first disappearance in August until earlier this week. Since I did not see anything then I am guessing the issue is still on-going. I am not sure if this is a new occurrence or not.
JD Lessley
Have you tried finding your answer on the ChurchofJesusChrist.org Help Center?

danpass
Member
Posts: 462
Joined: Wed Jan 24, 2007 5:38 pm
Location: Oregon City, OR
Contact:

Re: Temple section on member tools

Postby danpass » Thu Oct 17, 2019 12:13 pm

I don't access the Temples section often, but happened to do so today. It is working fine for me.

App version 3.6.1 (101039.8)

jdlessley
Community Moderators
Posts: 7358
Joined: Sun Mar 16, 2008 11:30 pm
Location: USA, TX

Re: Temple section on member tools

Postby jdlessley » Thu Oct 17, 2019 5:39 pm

I have the same version. After syncing there is nothing. I even signed out to delete all data, signed in, and synced again - still nothing.
After a third, fourth, fifth, and sixth sync I got the "Tools Services are unavailable. Please try again later." error message. So it looks like I won't know whether there is a real problem or just continuous church server errors until I try on successive days until something other than server errors show up.
JD Lessley
Have you tried finding your answer on the ChurchofJesusChrist.org Help Center?

russellhltn
Community Administrator
Posts: 27097
Joined: Sat Jan 20, 2007 2:53 pm
Location: U.S.

Re: Temple section on member tools

Postby russellhltn » Thu Oct 17, 2019 5:57 pm

danpass wrote:I don't access the Temples section often, but happened to do so today. It is working fine for me.

It may be working on cached data. I also could see Temples, util I cleared the data and synced again.
Have you searched the Help Center? Try doing a Google search and adding "site:churchofjesuschrist.org/help" to the search criteria.

So we can better help you, please edit your Profile to include your general location.

jonesrk
Church Employee
Church Employee
Posts: 1792
Joined: Tue Jun 30, 2009 7:12 am
Location: Farmington, UT, USA

Re: Temple section on member tools

Postby jonesrk » Sat Oct 19, 2019 6:13 pm

I had seen it blank before, but I synced on Thursday and checking today I again have temple data.
Ryan Jones
CDOL Developer
Stake Technology Specialist - Software / Stake Assistant Clerk
Former Ward Clerk

jdlessley
Community Moderators
Posts: 7358
Joined: Sun Mar 16, 2008 11:30 pm
Location: USA, TX

Re: Temple section on member tools

Postby jdlessley » Sat Oct 19, 2019 8:28 pm

I still have nothing.
JD Lessley
Have you tried finding your answer on the ChurchofJesusChrist.org Help Center?

russellhltn
Community Administrator
Posts: 27097
Joined: Sat Jan 20, 2007 2:53 pm
Location: U.S.

Re: Temple section on member tools

Postby russellhltn » Sat Oct 19, 2019 10:54 pm

jdlessley wrote:I still have nothing.

Same here.

From prior experience, if Tools has Temple data, it won't lose it in a sync. But if it doesn't have the data, it won't arrive in a sync.
Have you searched the Help Center? Try doing a Google search and adding "site:churchofjesuschrist.org/help" to the search criteria.

So we can better help you, please edit your Profile to include your general location.

dsesplin
Member
Posts: 56
Joined: Wed Feb 01, 2012 5:35 pm

Re: Temple section on member tools

Postby dsesplin » Sat Dec 07, 2019 8:34 pm

So has this issue been addressed? I haven't had temple data for months now. I just uninstalled and reinstalled the app and still have nothing.


Return to “Android Member Tools App”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest