Beta Directory Observations

Discussions about the Directory Tool on lds.org. Questions about the Directory on the classic site should be posted in the LUWS forum.
lajackson
Community Moderators
Posts: 10068
Joined: Mon Mar 17, 2008 9:27 pm
Location: US

Postby lajackson » Thu Mar 04, 2010 7:25 pm

macsense wrote:I'm not sure when this editing feature became available but I have been making phone & email updates to records using this method for at least three weeks.


So you are confirming what nutterb said, that these updates are rolling back into MLS?

zaneclark
Senior Member
Posts: 1156
Joined: Thu Jan 24, 2008 4:34 pm
Location: Las Vegas, NV
Contact:

Postby zaneclark » Thu Mar 04, 2010 10:09 pm

lajackson wrote:So you are confirming what nutterb said, that these updates are rolling back into MLS?


In my case, the updates are showing on MLS but they have stopped appearing on the beta directory. I have sent an inquiry to the feedback asking about this. I will post the response...

mprusse
Member
Posts: 246
Joined: Sun Jan 28, 2007 9:01 pm
Location: Littleton, CO-USA
Contact:

Postby mprusse » Thu Mar 04, 2010 10:29 pm

zaneclark wrote:In my case, the updates are showing on MLS but they have stopped appearing on the beta directory. I have sent an inquiry to the feedback asking about this. I will post the response...


I have observed what I believe to be the same. MLS is getting updated but the beta directory does not show the changes even after 48 hours.

nutterb
Member
Posts: 276
Joined: Tue Feb 10, 2009 7:06 am
Location: Berea, KY, USA

Postby nutterb » Fri Mar 05, 2010 1:12 pm

macsense wrote:I have observed what I believe to be the same. MLS is getting updated but the beta directory does not show the changes even after 48 hours.


The changes I made seem to be holding. I even have added some e-mail addresses for members that aren't registered for and LDS Account and their e-mail addresses are holding.

Are you sure you have it marked to appear in the directory? I guess it's possible you made the change but it's lying hidden from common view.

zaneclark
Senior Member
Posts: 1156
Joined: Thu Jan 24, 2008 4:34 pm
Location: Las Vegas, NV
Contact:

Beta down?

Postby zaneclark » Sat Mar 13, 2010 9:43 pm

Is the beta site down today? If it isn't, I have some serious problems with my computer...

jdlessley
Community Moderators
Posts: 8428
Joined: Sun Mar 16, 2008 11:30 pm
Location: USA, TX

Postby jdlessley » Sat Mar 13, 2010 9:49 pm

I just checked (tried to sign on) and got a server error.
JD Lessley
Have you tried finding your answer on the ChurchofJesusChrist.org Help Center?

techgy
Community Moderators
Posts: 3183
Joined: Sun Jan 13, 2008 6:48 pm
Location: California

Postby techgy » Sun Mar 14, 2010 8:32 am

I guess that's why they call it a Beta site. It's back up this morning.
This has occured before - probably maintenance work.
Have you read the Code of Conduct?

zaneclark
Senior Member
Posts: 1156
Joined: Thu Jan 24, 2008 4:34 pm
Location: Las Vegas, NV
Contact:

Postby zaneclark » Sun Mar 14, 2010 1:32 pm

Techgy wrote:I guess that's why they call it a Beta site. It's back up this morning.
This has occured before - probably maintenance work.


I guess the correction hasn't reached Las Vegas yet.... I still get server errors....

jonesrk
Church Employee
Church Employee
Posts: 1945
Joined: Tue Jun 30, 2009 7:12 am
Location: Farmington, UT, USA

Postby jonesrk » Sun Mar 14, 2010 1:40 pm

zaneclark wrote:I guess the correction hasn't reached Las Vegas yet.... I still get server errors....


I was able to log in, but both the directory and the calendar are having some kind of certificate issues. Sometimes it makes it look like it is working part way, but the page doesn't load all the way correctly.

Kyrandita
New Member
Posts: 24
Joined: Wed Sep 02, 2009 2:45 pm
Location: United States

Postby Kyrandita » Sun Mar 14, 2010 5:23 pm

Same here, logged in just fine, but both the calendar and directory don't fully load... Though I noticed that the subscriptions are still working fine... I copied the URL from my main calendar to another just to make sure it wasn't just left over from the last sync but the new one pulled all the events automatically without any problems...


Return to “Directory”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests