Beta Directory Issues

Discussions about the Directory Tool on lds.org. Questions about the Directory on the classic site should be posted in the LUWS forum.
zaneclark
Senior Member
Posts: 1190
Joined: Thu Jan 24, 2008 4:34 pm
Location: Las Vegas, NV
Contact:

It's Back!

#161

Post by zaneclark »

As of 5:30AM today, the beta directory is ALMOST back in Las Vegas! I can access the ward members and leaders directory but the stake leadership still won't show. Maybe it will show later today.......
zaneclark
Senior Member
Posts: 1190
Joined: Thu Jan 24, 2008 4:34 pm
Location: Las Vegas, NV
Contact:

#162

Post by zaneclark »

zaneclark wrote:As of 5:30AM today, the beta directory is ALMOST back in Las Vegas! I can access the ward members and leaders directory but the stake leadership still won't show. Maybe it will show later today.......
Hooray!! As of 8AM, The stake leaders directory is now accessible... There are still missing features, such as the ability to print anything other than the member directory, but with time, I would hope that these features will be added.
User avatar
aebrown
Community Administrator
Posts: 15138
Joined: Tue Nov 27, 2007 8:48 pm
Location: Sandy, Utah

#163

Post by aebrown »

zaneclark wrote:Hooray!! As of 8AM, The stake leaders directory is now accessible... There are still missing features, such as the ability to print anything other than the member directory, but with time, I would hope that these features will be added.
I'd love to see those features, too, but now at least the beta directory is working for you the same as for everyone else. Welcome back!
Questions that can benefit the larger community should be asked in a public forum, not a private message.
danpass
Senior Member
Posts: 502
Joined: Wed Jan 24, 2007 5:38 pm
Location: Oregon City, OR
Contact:

#164

Post by danpass »

zaneclark wrote:As of 5:30AM today, the beta directory is ALMOST back in Las Vegas! I can access the ward members and leaders directory but the stake leadership still won't show. Maybe it will show later today.......
I also can now access the beta directory. The javascript error that I described earlier in this thread is no longer occurring either. Since the beta directory doesn't seem to be using the new authentication method yet, apparently the problem was not related to it's use of the old authentication method. I would be interested to know more about what the bug was and how it was resolved.

Thanks! It's great to have directory access again!
holmsro
New Member
Posts: 8
Joined: Wed Aug 11, 2010 2:59 pm
Location: USA

#165

Post by holmsro »

Hello. I am a new poster even though I have referred to this forums many times. I do not currently have access to the beta directory (the wheel is spinning as I type). I am a ward clerk and a non-tech Church employee. I have tried to access the directory inside and outside the Church firewall, with no sucess. What other info can I provide that might help?

I love the new features of the beta site and am slowly referring ward members to it. Thanks!
jdcr256
Church Employee
Church Employee
Posts: 557
Joined: Wed Feb 17, 2010 1:53 pm
Location: Riverton, Utah

#166

Post by jdcr256 »

danpass wrote:I also can now access the beta directory. The javascript error that I described earlier in this thread is no longer occurring either. Since the beta directory doesn't seem to be using the new authentication method yet, apparently the problem was not related to it's use of the old authentication method. I would be interested to know more about what the bug was and how it was resolved.
I wish I knew how it was resolved as well. As far as I can tell, nothing in our production environment changed during the time you and Zane saw the problem go away. :confused:
danpass
Senior Member
Posts: 502
Joined: Wed Jan 24, 2007 5:38 pm
Location: Oregon City, OR
Contact:

#167

Post by danpass »

danpass wrote:I would be interested to know more about what the bug was and how it was resolved.
jdcr256 wrote:I wish I knew how it was resolved as well. As far as I can tell, nothing in our production environment changed during the time you and Zane saw the problem go away. :confused:
I hate it when that happens! ;)
dwh33
New Member
Posts: 10
Joined: Thu Dec 10, 2009 7:25 am
Location: Bronx, New York

#168

Post by dwh33 »

Is anyone else having issues seeing pictures they uploaded to the beta.lds.org directory on the new.lds.org directory? The pictures I uploaded show as broken links. New pictures upload ok, but when I go to assign them, they won't assign. They disappear from the screen, but the count of new pictures remains the same. The next time I click on "new" the picture I just assigned reappears.
zaneclark
Senior Member
Posts: 1190
Joined: Thu Jan 24, 2008 4:34 pm
Location: Las Vegas, NV
Contact:

#169

Post by zaneclark »

Minor problem in printing the directory.....the date shows as Printed: 20 Jan 2010....
User avatar
aebrown
Community Administrator
Posts: 15138
Joined: Tue Nov 27, 2007 8:48 pm
Location: Sandy, Utah

#170

Post by aebrown »

zaneclark wrote:Minor problem in printing the directory.....the date shows as Printed: 20 Jan 2010....
Good catch! Have you reported it using the Feedback link?
Questions that can benefit the larger community should be asked in a public forum, not a private message.
Post Reply

Return to “Directory”